Selecteer een pagina

Running-01
Run smart, feel healthy

 “Gezondheid als het vermogen om je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven” (I.p.v. gezondheid in het kader van afwezigheid van ziekte) Machteld Hube

HEBPIE gelooft dat zowel fysieke, mentale als sociale ontwikkeling van belang zijn om je gezondheid te herstellen, te behouden en/of te bevorderen.

Waarom HEBPIE RUNNING?

Bij HEBPIE RUNNING gaat het om het ervaren van inspanning op je mentale, fysieke en sociale gezondheid.  Zeer waarschijnlijk heeft succesvol bewegen een positief effect op zowel neurobiologische als psychologische processen. We gaan ervan uit dat stress een van de grootste gemeenschappelijke factor is in het ontstaan van klachten. En dat de beïnvloeding van de mate van stress het cruciale kenmerk is van succesvolle running therapie. 

HEBPIE RUNNING helpt je bij het vinden en vasthouden van de juiste motivatie om een rustige duurloop op een prettige wijze te kunnen volbrengen.

HEBPIE RUNNING is het inzetten van een rustige duurloop onder begeleiding van een running therapeut. Het kan ondersteunend zijn om van niet sporten/bewegen naar deelname aan reguliere sport/beweegactiviteiten te komen. Of om lekker voor jezelf te blijven lopen.

 

 

Nieuwsgierig geworden neem gerust contact op!