Selecteer een pagina

  Play-01 Play smart, get creative

Bij HEBPIE ben je zichtbaar in beweging! Door de combinatie en de wisselwerking tussen het fysieke, het mentale en het sociale aspect kom je tot ontwikkeling. We gebruiken sport en spel als middel om tot ontwikkeling te komen. Deze vorm van therapie noemen we psychomotorische therapie. 

Als we iets doen bewegen we. Dat is dus elke dag. Door te bewegen, te doen, te spelen, laten we zien wie we zijn, wat we denken en voelen. Wanneer je om wat voor reden dan ook je niet HEBPIE voelt dan beweeg je niet lekker.

Bij HEBPIE kom en ben je in beweging! In beweging word je zichtbaar, dit noemen we bewegingsgedrag. Dit gedrag wordt vertaalt naar sport/spel vormen. Gedrag wordt dan zichtbaar, gevoel merkbaar en gedachten bespreekbaar. Door de vragen die de therapeut stelt en de opdrachten waartoe zij jou uitdaagt krijgen de sport/spel vormen betekenis.  Je komt tot inzicht, kan experimenteren met ander gedrag en leert vanuit de ervaring.

Ben je vaak moe? Vermijdt je het maken van keuze’s? Denk je teveel na en doe je te weinig? Blijf je doen wat je eigenlijk niet wilt? Wil je graag anders maar weet je niet hoe? Dan kan Hebpie jou helpen.

Centraal binnen jou proces staan de vragen: wat is je klacht, wat wil je anders en wat is daarvoor nodig? 

Hebpie kan jou helpen bij het vergroten van je zelfvetrouwen, het opbouwen en/of herstellen van je veerkracht, het vergroten van emotionele en mentale creativiteit en flexibiliteit, het vinden en behouden van balans tussen draagkracht en draaglast en het verschil leren kennen tussen weerstanden en grenzen.                       

“Problemen die je met je gedrag creëert kun je niet met praten wegnemen” Mark Twain

Nieuwsgierig geworden neem gerust contact op!