SMARTPLAY | EMOTIONELE INTELLIGENTIE  

WE BOUWEN SAMEN AAN JOU TRAJECT OP MAAT VOOR HET VERGROTEN VAN JOU EMOTIONELE INTELLIGENTIE


Waarom emotionele intelligentie? 

De samenleving ontwikkelt zich vele malen sneller dan dat ons brein aan kan.  De harder sneller en meer wedstrijd zijn we aan het verliezen. Het moet dus slimmer!

Waarom Hebpie smartplay?

We leren door te doen. De mens ontwikkeld zich in en door te spelen. Door te ervaren, te voelen en te doen ontdek je eerder & sneller wat je wilt, wat je kan en wie je bent. Je bent in beweging met de verandering. 

Hoe werkt het? 

1. Kies jou trajact: Individueel of in de groep. face tot face of online.
2. Vul hieronder het contact formulier in 
3. Laat ons weten wat je wilt. Welke vorm en welke thema’s
4. Wij nemen contact met je op. Plannen een vrijblijvende kennismaking. En bouwen samen aan een ontwikkeltraject op maat. 
5. Liever nog even verder kijken? Meer weten? Ontdek hier >> 

SMARTPLAY | (E-HEALTH) THEMA’SENERGIE MANAGMENT

Opgebrand! Moe! Uitgeput! Hoe voorkom je dan dat je dreigt uit te vallen? Of hoe herstel je hiervan met dat tekort aan energie? Het managen van je engerie is lastig.  Zeker wanneer je er niet zoveel van hebt. 


FAALKUNDE

We zijn vaak goed in het vieren van onze succes. Falen of mislukken daarentegen verdragen we minder goed. De angst voor falen kan groot zijn. Kom ontdekken hoe je succesvol kunt leren falen. 


BOOST (ZELF)VERTROUWEN

Iedereen lijkt te blaken van het zelfvertrouwen behalve jij?! Niets is minder waar. Onzeker zijn we allemaal in meer of mindere mate. Vertrouwen kun je laten groeien. Je moet alleen even weten hoe!

 


DE KUNST VAN HET LOSLATEN 

Tja loslaten….. het lijkt zo simpel maar dat is het niet. Loslaten schuurt, doet pijn maar is zo gaaf en fijn als het lukt. Dus zeker de moeite waard. Leren hoe? Kom ontdekken & experimenteren.


FOCUS & AANDACHT

Jou lichaam kan jou van alles vertellen. “Jij zou eens beter moeten luisteren naar je voelen!” Ja maar …. hoe dan? Wil je jou lijf beter leren begrijpen en naar luisteren? Kom voelen. Uit je hoofd, in het lijf & niet zweverig.


POSITIEF PERFECTIONISME

Kan dat dan ook negatief zijn? Jazeker! Irreële hoge eisen aan jezelf en ander stellen (die je als normaal beschouwt). In combinatie met sociaal voorgeschreven en gewenst gedrag, kost je vaak veel energie en frustratie. 

 

Contact-01

HEBPIE SMART PLAY

Logo Hebpie_2-01

hebpiepmt@gmail.com

Tel: +31 (0) 6 10 13 14 50

www.hebpie.nl

Zandbreeweg 10b, 7577 BZ, Oldenzaal

8 + 12 =